Kupac HR__prije Svake Kupnje

Kupac.hr je portal za kupce i vaš vodič kroz kupnju koji prati sve relevantne informacije iz područja prodaje, promocije novih proizvoda, akcija i sve ono što trebate znati prije svake kupnje. Naš slogan PRIJE SVAKE KUPNJE najbolje objašnjava našu misiju - kupcima pravodobno pružiti sve relevantne informacije o povoljnim cijenama i njihovim pravima kako bi dobili najbolju vrijednost za svoj novac.

U rubrici AKCIJE I POPUSTI objavljujemo kataloge i letke koje možete prelistati jednostavnim klikom miša. Ovdje na jednom mjestu možete pronaći najviše najnovijih kataloga podijeljenih u 14 kategorija kako biste što jednostavnije pronašli informacije koje vas zanimaju. Ako želite u ovoj rubrici objaviti svoj akcijski katalog ili letak, pošaljite nam materijale na objavi@kupac.hr i objavit ćemo ih potpuno besplatno.

Rubrika KUPONI tvrtkama i obrtnicima nudi mogućnost da besplatno objavljuju akcije svojih proizvoda ili usluga. Ovdje možete objaviti do 3 akcije mjesečno, a na raspolaganju vam je i podstranica na kojoj objavljujemo kontakt podatke i fotografije vaše tvrtke. Novost s našim kuponima je što su pozicionirani na naslovnici portala, a naši ih naši čitatelji mogu dijeliti, printati, slati sms-om i tako dodatno povećati vaše izglede za što bolju prodaju. Vaše materijale za rubriku kuponi šaljite nam na objavi@kupac.hr

U rubrici VIJESTI svakodnevno objavljujemo najrecentnije informacije iz područja: automobili, financije, ljepota i zdravlje, novi proizvodi, poštujmo naše džepove, shopping, tehnika i IT, vaša pitanja i zanimljivosti, u kojima predstavljamo novitete na tržištu i kupcima donosimo sve relevantne novosti iz Hrvatske, regije i svijeta.

Kod stvaranja sadržaja osluškujemo želje naših čitatelja stoga smo vam namijenili rubriku VAŠA ISKUSTVA u kojoj možete podijeliti svoja pozitivna ili negativna iskustva u vezi kupnje određenih proizvoda ili usluga. S ciljem što boljeg informiranja javnosti i poboljšanja kvalitete usluga koje se nude na tržištu, šaljite nam svoje tekstove na redakcija@kupac.hr

U rubrici TEST PROIZVODA pratite najnovija testiranja ili nam predložite što da testiramo za vas. Ovdje možete pratiti i RAPEX izvješća o opasnim proizvodima koji su povučeni s tržišta država članica EU.


Photo credits goes to: photl.com and rgbstock.com

Kupac.hr