Uvjeti korištenja


1. Dopune uvjeta korištenja

S obzirom na široki spektar i rizike na internetu, molimo vas da obratite pažnju na opće uvjete korištenja naše internetske stranice, koji su sastavljeni zbog vas i vaše zaštite. Hvala na razumijevanju.

2. Ažuriranje uvjeta korištenja

Uslijed tekućih tehničkih i zakonskih inovacija, dužni smo izmijeniti i/ili ažurirati postojeće uvjete korištenja s vremena na vrijeme. Stoga, molimo vas da prilikom svakog posjeta našoj stranici provjerite kada je učitana posljednja verzija. Posljednji datum ažuriranja bio je u srpnju 2011.godine.

3. Autorska prava, zaštitni znak i ostala prava intelektualnog vlasništva

Sav sadržaj na našoj internetskoj stranici, uključujući, ali ne isključivo, tekstove, slike, grafičke, audio i video prikaze, je naše vlasništvo, osim ako nije izričito navedeno drugačije. (U svezi hiperveza pročitajte izjavu pod br. 3). Taj autorski sadržaj se bez izričitog odobrenja može koristiti samo za privatne potrebe, nikako u javne ili komercijalne svrhe (preuzimanja, reprodukciju i dr). Izmjene, prijevodi, ili drugo uređivanje i obrada sadržaja može se napraviti samo uz prethodno dobiveno pismeno odobrenje od strane Irebo projekt d.o.o. Neovlašteno korištenje i zlouporaba registriranih zaštitnih znakova ili logotipa nije dopušteno. Svako kršenje naših autorskih prava ili drugih prava intelektualnog vlasništva za posljedicu će imati pokretanje pravnog postupka.

4. Odricanje od odgovornosti

Ova internetska stranica namijenjena je korištenju u skladu sa propisima RH. Materijali na ovoj stranici, uključujući proizvode, usluge i podatke, možda nisu pogodni ili dostupni za korištenje na lokacijama izvan ove nadležnosti. Svi podaci na ovoj internetskoj stranici pažljivo su prikupljani i provjereni. Ipak, ne preuzimamo odgovornost za njihovu usklađenost s temom, točnost, potpunost i/ili kakvoću.

Ova internetska stranica sadrži hiperveze na internetske stranice drugih poslužitelja. Irebo projekt d.o.o. nije odgovoran za sadržaj internetskih stranica treće strane, ne jamči i ne preuzima odgovornost za ilegalni sadržaj ili druga kršenja na internetskim stranicama treće strane. Ipak, Irebo projekt d.o.o. će u najkraćem mogućem vremenu ukloniti bilo koju vezu ili sadržaj nakon što se u potpunosti uvjeri kako isti krši zakone koji su na snazi.

Ova internetska stranica je osmišljena kako bi pružila opće podatke, te kao takva nije nadomjestak za savjet stručnjaka. Irebo projekt d.o.o. ne preuzima odgovornost za aktivnosti poduzete na temelju podataka sadržanih na ovoj internetskoj stranici.

Korištenje ove stranice i preuzimanje podataka predstavlja rizik korisnika. Irebo projekt d.o.o. ne preuzima odgovornost za štetu, osobito datoteka, korisničkog hardvera i/ili softvera, nastalih uslijed takvih aktivnosti. Odgovornost za namjeru i veliki nemar ostaju nepromijenjeni.

5. Konačni uvjeti

Ukoliko propisi u ovim uvjetima postanu ilegalni, neispravni ili neprimjenjivi u bilo kojoj nadležnosti, pravovaljanost ili primjenjivost ostalih propisa u toj nadležnosti ostaje nepromijenjena.

Želite li prijaviti pravno kršenje pravila na našoj internetskoj stranici, slobodno nas kontaktirajte.

Irebo projekt d.o.o.
Mesekov put 17
10090 Zagreb
T/F 01 3438 330
E info@kupac.hr