Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

HP Express je sve osim ekspres

HP Express je sve osim ekspres

Čitatelj nije zadovoljan uslugom HP Express koja nije ispunila njegova očekivanja. Zašto je nezadovoljan i što bi ta usluga trebala pružati korisnicima, pročitajte u njegovom tekstu.

HP Express je totalno promašena usluga. Trebao sam poslati jedno poslovno pismo u Zagrebu i bilo mi je bitno da dođe u jednom radnom danu.

Došao sam u poštu jer tamo mogu dobiti dodatni popust i zamolio kovertu i obrazac za uslugu HP Express. Službenica mi je dala traženo i kad sam ispunio sve potrebne podatke dao sam joj pismo i rekao da mi je bitno da dođe sljedećeg dana u toku radnog vremena.

Službenica mi je odgovorila da to nije moguće. Kako nije moguće, a vaša usluga se zove HP Express? Osim što se više plaća, to bi trebalo funkcionirati bez problema.

Nakon 19:00 sati preuzimaju se sve pošiljke za sljedeći dan, a vi ste zakasnili, rekla je službenica. Dakle, mogu očekivati da će ovo pismo sutra biti dostavljeno? ponovno sam je pitao.

Ne, odgovorila je, ako sada predate pismo (u srijedu), ono će biti dostavljeno tek unutar 48 sati (u petak).

Znači poslovno pismo treba od jednog do drugog zagrebačkog kvarta putovati 48 sati?! A vaša usluga se zove HP Express?! Nevjerojatno.

Mislim, nije mi službenica ništa skrivila, ali ovo je totalna komedija. Da pošta ne može osigurati preuzimanje i dostavu lakih pošiljki u gradu, nego to valjda rade jednim vozilom koje "do 19:00 preuzima sve pošiljke", a u njihovoj reklami koju sam čuo na radiju govore da je to najbrža dostava.

Nakon živciranja, došao sam doma i nazvao City Express. Istu uslugu sam naručio kod njih. Bez ikakvih problema su izvršili dostavu pisma sutradan u toku radnog vremena i to sam platio 31,20 kn.

Piše: Puž muž

 Kupac.hr


13.9. 2012.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku