Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

U lovu na popuste: Listate kataloge ili sastavljate popis za kupnju?

U lovu na popuste: Listate kataloge ili sastavljate popis za kupnju?

Kupac.hr je portal koji svojim čitateljima nudi i mogućnost prelistavanja akcijskih kataloga trgovina, a sada se pojavio portal koji kupcima omogućuje da akcije iz kataloga u par klikova uvrstite u svoj popis za kupnju.

Tvrtka Azra marketing osmislila je web servis Top popusti koji će informirati kupce o akcijskim cijenama u maloprodajnim trgovačkim lancima.

Portal nudi pregled pojedinačnih akcijskih cijena na jednom mjestu. Kad prelistate desetke kataloga različitih trgovačkih lanaca na Kupac.hr, možete skoknuti do ove stranice i pregledati akcije uz mogućnost pretraživanja po kategorijama, nazivu, trgovačkim lancima, mjestu i datumu.

Alat koji vam je na raspolaganju je Podsjetnik za kupnju gdje možete u samo par klikova sastaviti popis za kupovinu s najjeftinijim akcijskim artiklima koji se trenutno nude u trgovinama.

Katalozi Hr Anketa

Prije samog osmišljavanja funkcija i mogućnosti ovog portala agencija Hendal d.o.o. napravila je istraživanje tržišta koje je pokazalo da u Hrvatskoj čak 75,3 % hrvatskih kupaca svoj odlazak u kupovinu planira na temelju akcijskih cijena, što mi na portalu Kupac.hr jako dobro znamo jer već tri godine svakodnevno našim čitateljima donosimo pregršt korisnih informacija za povoljnu kupnju. 

Kupac.hr


7.3. 2014.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku