Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Nova generacija šampona Pantene Pro-V za zdraviju i ljepšu kosu

Nova generacija šampona Pantene Pro-V za zdraviju i ljepšu kosu

Pantene Pro-V uvodi šampone s formulom najnovije generacije koji će spriječiti oštećenja kose djelovanjem minerala sa snažnim oksidativnim svojstvima, kao što je bakar. Na taj način kosa postaje zdravija i ljepša. * 

 

Stručnjaci Instituta za istraživanje kose Pantene Pro-V analizirali su djelovanje 8.000 pranja na 1.200 uzoraka kose i otkrili da je neovisno o obliku, dužini ili etničkom porijeklu, svačija kosa podložna utjecajima oksidativnih minerala, posebice bakra. Ovo je važno jer neovisno o kvaliteti, voda iz slavine koju koristimo za pranje kose sadrži male količine bakra. Znanstvenici su otkrili da, iako su minerali u vodi esencijalni za naša tijela, nakupljanje oksidativnih minerala u našoj kosi može imati nepovoljan utjecaj na njeno zdravlje.

 

 

 

 

Rješenje nove generacije: tehnologija Antioxidant Damage Blocker

 

Znanstvenici su razvili tehnologiju Antioxidant Damage Blocker, s antioksidansima koji pomažu blokirati štetne minerale. Formula na bazi te tehnologije sadrži EDDS- inteligentni 'mineralni magnet' koji aktivno cilja i pomaže neutralizirati višak bakra u kosi, kako bi spriječio nastajanje štete. Od prvog pranja, klinički testirana formula smanjuje udio bakra u kosi, pomažući sačuvati prirodnu ljepotu svake vlasi kako biste svakoga danamogli uživati u prekrasnoj kosi.

 

Zahvaljujući ovim rezultatima Pantene Pro-V je prva globalna marka proizvoda za njegu kose koja je prilagodila formule svojih šampona obogaćujući ih tehnologijom Antioxidant Damage Blocker kako bi kosa postala otpornija na oštećenja te vidljivo zdravija i ljepša* Pantene Pro-V poznat je po velikim otkrićima u njezi kose, poput prvog 2u1 šampona na svijetu te prvog šampona s dodatnim njegujućim sastojcima, a sad se to nasljeđe nastavlja velikim napretkom, koji bi mogao zauvijek promijeniti način na koji peremo kosu. Šamponi Pantene Pro-V sad omogućuju da doslovno isperete oštećenja kose.

 

Savršena kombinacija: naš najbolji šampon i balzam

 

Zajedno s revolucionarnim šamponom, stručnjaci Pantene Pro-V razvili su i liniju balzama sa sustavom očuvanja keratina, koji cilja oslabljena područja i formira tanki zaštitni sloj cijelom duljinom svake vlasi, od korijena do vrhova. Ova tehnologija sprečava lomljenje i ispadanje kose uzrokovano lomljenjem, a kada se kombinira sa šamponom, donosi snažniju, vidljivo zdraviju, ljepšu kosu.

 

Kupac.hr


20.2. 2015.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku