Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Arena Centar omiljeni zagrebački centar u 2013.

Arena Centar omiljeni zagrebački centar u 2013.

Prema istraživanju koje je provela agencija GfK, Arena Centar je najposjećeniji trgovački centar u Zagrebu i okolici. Posjetitelji se u ovom centru zadržavaju duže i troše više, a njihovo ukupno zadovoljstvo Arena Centrom bolje je nego u ostalim centrima, pokazalo je istraživanje.

Uz očekivanih osam i pol milijuna posjetitelja do kraja godine, Arena Centar bilježi rast posjećenosti od 10 % i povećanje prometa od 10 % u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Tijekom 2013. otvorene su 22 nove trgovine.

Uz dodatne sadržaje poput skybowlinga i World Game Casina, Arena Centar je jedini trgovački centar u Europi sa sva tri kino formata: IMAX, Gold Class te 4DX.

________________________

Arena Centar prostire se na 180.000 m2 s 10 velikih, 200 malih i srednjih trgovina te najvećim hipermarketom Interspar u Hrvatskoj. Okuplja najpoznatije modne brendove uključujući modna lance Inditex i H&M. Zabavnu ponudu predvodi multipleks CineStar sa dvije luksuzne Gold Class by American Express dvorane i prvim IMAX kinom u regiji te 4DX Samsung. Gastronomsku ponudu zaokružuje 9 barova i 10 restorana orijentalne, kineske, brze ili spore hrane.

 

 

Kupac.hr




26.12. 2013.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku