Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Lesnina u Zagrebu otvara najveći centar za prodaju namještaja u Hrvatskoj

Lesnina u Zagrebu otvara najveći centar za prodaju namještaja u Hrvatskoj

Lesnina 2. veljače 2012. otvara najveći centar za prodaju namještaja i dodatne opreme u Hrvatskoj. Centar se nalazi u Zagrebu na Jankomiru i prostire se na 40.000 četvornih metara.

Lesnina želi privući sve slojeve kupaca, od najviše do najniže kupovne moći, a s novom lokacijom na Jankomiru još više se približiti i olakšati kupovinu i onim kupcima, kojima centar na istočnom izlazu iz grada nije dovoljno pri ruci.

Lesnina je od 2010. godine dio druge najveće trgovačke mreže s pokućstvom na svijetu - Lutz XXXL - što je rezultiralo većom i boljom ponudom namještaja, nižim cijenama i boljim servisom za kupce.

Novitet na hrvatskom tržištu diskontni centar Möbelix, s najnižim cijenama namještaja, dio je ponude novog Lesnininog centra na Jankomiru, najvećeg u Hrvatskoj i srednjoj Europi. Svoja vrata, prema najavama, otvara nešto ranije, 26. sječnja.

Katalog s ponudom povodom otvorenja diskonta namještaja Möbelix prelistajte ovdje.

______________

Tvrtka Lesnina utemeljena je 1949. godine pod imenom LES. Razvijala se zajedno s domaćom industrijom, a 1956. godine preimenovana je u LESNINA, trgovačko poduzeće za trgovanje drvom, drvenim proizvodima, namještajem i građevinskim materijalom. U Hrvatskoj je prisutna od 1952. godine, kada je otvoren prvi centar, upravo u Zagrebu.

 

Kupac.hr


23.1. 2012.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku