Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Otvoren prvi Harvey Norman u Hrvatskoj

Otvoren prvi Harvey Norman u Hrvatskoj

Poznati trgovački lanac Harvey Norman otvorio je jučer svoju prvu prodavaonicu u zagrebačkom King Crossu. Premda je otvorenje najavljeno za 12. listopada u Harvey Normanu su nam potvrdili da će službeno otvorenje biti 20. listopada.

"Željeli smo započeti silent openingom kako bismo se svi što bolje pripremili i naše kupce dočekali spremni. Zato smo odlučili da datum službenog otvorenja bude 20. listopada kad ćemo gostima pripremiti i prigodna iznenađenja",
za Kupac.hr je izjavio gospodin Vladimir Knapić, manager odjela audio video i računala.

Prodavaonica Harvey Norman u King Crossu zaista izgleda impresivno. Prostire se na 9000 kvadrata prodajne površine i u svojoj ponudi ima moderan namještaj, električne aparate, računalnu opremu i još cijeli niz artikala po pristupačnim cijenama.

Harvey Norman obogatio je ponudu King Cross centra u kojem su zadnjih mjeseci neki poznati dućani morali zatvoriti vrata. Nadamo se da će ovakva osvježena ponuda ponovno pobuditi zanimanje kupaca za ovaj centar u zapadnom dijelu grada.

Trgovački lanac Harvey Norman nastao je 1982. godine u Sydneyu u Australiji, a osnovali su ga Gerry Harvey i Ian Norman. Poduzeće se u međuvremenu širilo na međunarodna tržišta pa su tako u prošloj godini ostvarili 4,23 milijarde eura prihoda od prodaje. Harvey Norman u cijelom svijetu zapošljava više od  12 000 ljudi, a zagrebačka prodavaonica je 355. po redu ovog trgovačkog lanca.

Posebnu ponudu centra povodom otvorenja i katalog prelistajte ovdje.

Aktualni katalog vrijedi od 27.10. do 9.11. 2011., a za pregled kataloga kliknite ovdje.


Kupac.hr


14.10. 2011.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

1 komentar za “Otvoren prvi Harvey Norman u Hrvatskoj”

 • Gravatar of millo7.12. 2011. u 18:39 korisnik millo je napisao/la:

  Moje neugodno iskustvo se odnosi na novo-otvorenu trgovinu Harvey Norman u Zagrebu. Kako naša tvrtka treba opremiti jedan novi ured, uputio sam se u navedenu trgovinu da pribavim ono što nam je potrebno i što nam se od ponuđenoga sviđa.
  Dakle radi se o povećoj svoti novaca. Neugodnost je započela već kod odabira stolice.
  Naime na stolici je stajala uredno izvješena deklaracija i cijena artikla sa brojem artikla. Problem je bio u tome što taj artikl broj nije odgovarao samoj stolici, pa tako ni cijena nije bila ispravna. Nakon kratkog razgovora sa pristojnim trgovcem, zove svoju voditeljicu ili što li je već ženska osoba bila, koja se ni ne udostoji predstaviti se, da pokušamo riješiti nastalu situaciju. Dotična osoba tada skida deklaraciju i "neodgovarajuću" cijenu sa stolice, sa objašnjenjem "eto sad je stvar vrlo jednostavna".
  Navedenim postupkom, smatram da je prema kupcu postupila izrazito nekorektno i neprofesionalno, a da ne navodim da u postupku vjerojatno ima mjesta i za prijavu nadležnim inspekcijama.

  Jedno je sigurno. Stolicu i sav uredski namještaj tvrtka sigurno neće kupiti u navedenoj trgovini. Isto tako navedenu trgovinu ću privatno zaobići u vrlo velikom luku.