Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Kako možete objaviti tekst na Kupac.hr?

Kako možete objaviti tekst na Kupac.hr?

Kupac.hr je svojim čitateljima pripremio rubriku "Vaša iskustva" u kojoj možete izraziti svoje pozitivne ili negativne dojmove o kupnji određenih usluga ili proizvoda.

 

negativna iskustva copy

Vaša prava kao kupca ne prestaju s plaćanjem računa ili potpisivanjem ugovora. Naprotiv, često se zna dogoditi da vam prodavač isporuči neispravan proizvod, ne prizna jamstvo, ne poštuje odredbe iz ugovora, isporučuje veće račune za internet bez uvida u kontrolu troškova, uništi dodatne komponente kućanskog uređaja koji servisira i sl. Tako je nastala rubrika "Vaša iskustva" u kojoj možete s punim pravom ocijeniti kvalitetu usluge ili proizvoda i pružiti našim čitateljima što više korisnih informacija.

pozitivna iskustva

No, u svakodnevici nije baš sve tako crno. Sigurno ste se u određenim situacijama susreli s izuzetno ljubaznim prodavačima i ljudima koji su vam u svakodnevnim transakcijama učinili nešto vrijedno pohvale. Stoga ćemo u rubrici "Vaša iskustva" sa zadovoljstvom objavljivati pohvalne tekstove koji će biti dobar barometar kvalitete usluge u određenim područjima poslovanja. Jer najmanje što možete učiniti kad vas netko ugodno iznenadi je preporučiti ga drugima.

 

Svoje tekstove šaljite nam na e-mail redakcija@kupac.hr

UVJETI KORIŠTENJA

  • Tekstovi koje nam šaljete za objavljivanje u rubrici "Vaša iskustva" trebaju biti duljine najmanje 1.200 znakova
  • Tekstovi registriranih korisnika mogu biti potpisani pseudonimom (Kupac.hr nadimkom)
  • Tekstovi neregistriranih korisnika trebaju biti potpisani punim imenom i prezimenom ili inicijalima

PRAVNE NAPOMENE

Kupac.hr ne odgovara za istinitost sadržaja tekstova čitatelja koje objavljuje u rubrici "Vaša iskustva". Kupac.hr omogućuje svim korisnicima (registriranim i neregistriranim) objavljivanje tekstova u navedenoj rubrici. Ako je poslani sadržaj uvredljivog karaktera Kupac.hr zadržava pravo da ga ne objavi na svojim stranicama. Kupac.hr besplatno lektorira i oprema tekstove čitatelja.

Kupac.hr


Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

1 komentar za “Kako objaviti tekst na Kupac.hr?”

  • Gravatar of abraham4.12. 2012. u 14:20 korisnik abraham je napisao/la:

    Pišem jer me to već pomalo ljuti.KAUFLAND.Već mi se 3 puta desilo da je na polici jedna cijena a na računu druga u korist KAUFLANDA.Na polici je manja a na računu veća.Prva dva puta sam reklamirala jer sam odmah uočila.Ovaj put nevjerujući da se može opet desiti pregledala sam račun kad sam došla doma pa mi se nije dalo vraćat jer mi i nije tako blizu.Baš me razočarao.Dali je to namjerno ili slučajnost.