Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Kupci oprez: pojavili su se lažni prodavači "dm proizvoda"

Kupci oprez: pojavili su se lažni prodavači "dm proizvoda"

U posljednje vrijeme dm je primio obavijesti kupaca da su im se javljali pojedinci ili tvrtke lažno se predstavljajući pod dm imenom i nudeći im u ime dm‐a atraktivne i povoljne proizvode i usluge koji ne pripadaju dm‐ovom asortimanu s ciljem iznude novca.


dm upozorava kupce da s pojačanim oprezom pristupaju bilo kakvoj ponudi proizvoda i usluga pod dm imenom izvan dm prodavaonica.


Sve aktualne promocije s popustima i nagradne igre dm‐a, uz standardne dm‐ove promotivne materijale, kupci mogu pronaći na dm web stranici, a Pravovaljanost svake promocije mogu dodatno provjeriti na službenoj facebook stranici dm‐a ili besplatnog info telefona 0800 365 86 33. Nagrade i donacije dm‐a preuzimaju se isključivo u dm prodavaonicama.


U nastavku pročitajte službeno očitovanje pravne službe po pitanju neovlaštenog korištenja imena tvrtke dm‐drogerie markt d.o.o.:


"dm‐drogerie markt d.o.o. pridržava sva prava koja ima kao registrirani imatelj žiga i tvrtke dmdrogerie markt d.o.o., te svako neovlašteno isticanje, pozivanje i korištenje na bilo koji način našeg žiga ili tvrtke, nas ovlašćuje da protiv osoba koje krše naša prava i ugled na tržištu ustanemo zahtjevom da isto prestanu činiti kod nadležnog suda ili institucije te da isto tako od osoba koje neovlašteno korite isti žig ili tvrtku ustanemo sa zahtjevom za naknadom štete i da pokrenemo kazneni progon, sve sukladno ovlastima danim nam zakonom. " Sve gore navedeno objavljujemo s ciljem da izbjegnemo svaku buduću zlouporabu imena dm drogerie markt d.o.o., a time i povredu prava dm kupaca."

 

 

Kupac.hr


10.2. 2012.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku