Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Modeli perilica posuđa Bosch i Siemens mogu izazvati požar

Modeli perilica posuđa Bosch i Siemens mogu izazvati požar

Proizvođač perilica posuđa Bosch i Siemens upozorava o mogućoj opasnosti od izazivanja požara pri korištenju manjeg broja modela ovih perilica. Ovo se upozorenje odnosi na određene modele perilica posuđa Bosch i Siemens proizvedenih od 1995. do 2005. godine.

Zbog pogreške na električnoj komponenti upravljačke ploče postoji mogućnost da se stroj pregrije i izazove požar. Proizvođač je izvjestio o dosadašnjih 10 incidenata u kojima se požar proširio izvan perilice.

Odgovore na najčešća pitanja potražite na www.dishcare.com/hr-hr ili na besplatnom telefonu 0800 806 359 od ponedjeljka do nedjelje od 7 do 22 sata.

Bosch Siemens Perilice Brojevi

Ako posjedujete perilicu posuđa Bosch ili Siemens, proizvedenu između 1995. i 2005. godine, provjerite broj modela, broj lota (serije) proizvodnje te serijski broj perilice. Brojevi modela, lota proizvodnje i serijski broj su urezani ili se nalaze na naljepnici na lijevoj strani unutrašnjeg dijela vrata.

Ovdje možete provjeriti odnosi li se upozorenje na vaš model perilice.

Svim kupcima modela Bosch i Siemens perilica posuđa na koje se upozorenje odnosi, proizvođač nudi izbor: besplatan popravak koji će u potpunosti otkloniti kvar, ili kupnju nove perilice uz povrat novca i popust.  Kupci mogu iskoristiti ponudu povrata novca s kojom mogu zamjeniti svoju staru perilicu novom Bosch ili Siemens perilicom po nižoj cijeni. Ako kupite novu Bosch ili Siemens perilicu posuđa, vratit će vam 20% kupovne cijene prema računu za perilicu.

 

 

 

Kupac.hr


2.9. 2013.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku