Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

"OneFord" humanitarna akcija za pomoć udruzi za rad s mladima

"OneFord" humanitarna akcija za pomoć udruzi za rad s mladima

Ford je pokrenuo veliku humanitarnu akciju "OneFord" kako bi štićenicima udruge za rad s mladima - Breza, koja pomaže i brine o djeci i mladima od 12 do 21 godine starosti bez primjerene obiteljske podrške, omogućio normalno odrastanje.Apelirajući na sve svoje članove i Facebook fanove: roditelje, unuke, djedove, bake, tetke i stričeve da naprave "selfi" s Fordom i objave ga na Fordovoj Facebook stranici do kraja 2015. godine, Ford obitelj se na taj način pridružila obitelji Breza. Mogućnosti su beskonačne, od fotografiranja s prastarim unikatnim Fordom na parkiralištu do slikanja s najnovijim modelom Forda u salonu.

 

Veliki doprinos humanitarnoj akciji "OneFord" dao je poznati pjevač Massimo Savić, zaštitno lice Forda, koji se fotografirao sa svojim limenim ljubimcem Ford Kugom, i pozvao sve Facebook fanove da se pridruže ovoj plemenitoj humanitarnoj akciji.

 

Kako se priključiti akciji "OneFord"?

 

Pravo sudjelovanja imaju svi fanovi stranice Ford Hrvatska koji u aplikaciju predviđenu za humanitarnu akciju mogu postaviti "selfie" s Fordom i kratku priču ili komentar.

 

Sve priložene fotografije i priče postaju dio velikog Ford obiteljskog mozaika koji je dostupan unutar same aplikacije. Tijekom cijele 2015. godine za svaki postavljeni "selfie", fotografiju s Ford testnih vožnja i servisa te za kupnju Ford vozila, Ford Hrvatska donirat će po 1 kunu udruzi Breza. Također, na svim Fordovim događanjima diljem Hrvatske posjetitelji će uz izložene Fordove modele moći napraviti "selfi" i na taj način dati svoj doprinos humanitarnoj akciji.

 

Kupac.hr


20.2. 2015.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku