Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Georg Riedel dizajnirao čašu za istarsku malvaziju

Georg Riedel dizajnirao čašu za istarsku malvaziju

Poznati svjetski proizvođač vinskih čaša Georg Riedel dizajnirao je čašu za istarsku malvaziju, prvu hrvatsku vinsku sortu u izvedbi tvrtke Riedel.

Čašu "Riedel Malvazija Istriana" osobno je oblikovao Georg Riedel osobno je oblikovao, a začetnik ovoga projekta je tvrtka Miva, dugogodišnji zastupnik brenda Riedel za Hrvatsku i poznati hrvatski vinar Moreno Coronica. Ova suradnja doprinosi popularizaciji naših vina u svijetu, a Riedelov potpis na čaši za istarsku mlavaziju jamstvo je visoke kvalitete i međunarodnog ranga tog vina.
Riedel -Malvazija -Istriana

Čaša "Malvazija Istriana" dizajnirana je tako da promovira mlade i svježe malvazije. Naglašava najbolje karakteristike malvazije, a to su su mineralnost, svježina i voćnost.

Georg Riedel, najbolji je i najutjecajniji proizvođač vinskih čaša u svijetu, koji je prvi dizajnirao čaše namijenjene specifičnoj sorti i tipu vina. Na taj je način dokazao kako vino ima značajno različit okus kada se pije iz različitih čaša. Svoje čaše tako imaju brojna proslavljena vina poput onih iz regija Bordeaux ili Champagne.

Čaša "Riedel Malvazija Istriana" dostupna je u vinoteci Miva Galerija vina u Zagrebu te putem web shopa na stranici www.miva.com.hr

Set od četiri Riedel čaše za istarsku malvaziju može se kupiti po promotivnoj cijeni od 200,00 kn, a akcija traje do 15. srpnja 2013.
Kupac.hr


2.7. 2013.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku