Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Sensoree džemper pokazuje vaše emocije

Sensoree džemper pokazuje vaše emocije

Sensoree je džemper s LED rasvjetom koji može pokazati vaše emocije, a za ovu inovaciju zaslužna je tvrtka iz San Francisca.

Modni dizajn i tehnologija sve više idu ruku pod ruku. Nakon što je C&A povezao Facebook lajkove s odjećom u trgovini i jakne Like-A-Hug koja vas zagrli kad dobijete lajk na Facebooku pojavio se i džemper s LED rasvjetom.

Ako ste imali problema s izražavanjem emocija vaši problemi mogu biti riješeni uz Sensoree džemper. Uz džemper trebate nositi i maleni senzor na ruci koji će emitirati vaše emocije kroz ovratnik ispunjen LED lampicama koje svijetle u raznim bojama.

Sensoree

Bijeli ovratnik je bijele boje kada se ne koristi, a kada se uključi pokazuje vaše raspoloženje. Boje su podijeljene prema raspoloženju: zelena za mirnoću, plava za opuštenost; purpurna za uzrujanost ili uzbuđenost; crvena za nervozu ili zaljubljenost; žuta za nirvanu i blaženstvo.

Ako želite da ljudi oko vas znaju kada ste "u crvenom" naručite si ovaj zgodni modni dodatak, a aktivnosti proizvođača možete pratiti i na njihovoj Facebook stranici. (foto: Sensoree FB page)Kupac.hr


15.1. 2014.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku