Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku

Uz Deodorgrams anonimno recite prijateljima da smrde

Uz Deodorgrams anonimno recite prijateljima da smrde

Sigurno ste se već našli u situaciji kad netko u vašoj blizini širi neugodan miris, ali mu to niste mogli samo tako reći u lice. Nova usluga Deodorgrams nudi mogućnost da prijateljima i poznanicima anonimno pošaljete mirisan dezodorans.

Tako vam ostaje mogućnost da izvoru neugodnog mirisa nedvosmisleno poručite što mislite o njegovim higijenskim navikama i pritom ostanete potpuno anonimni.

Ovu inovativnu uslugu smislila je tvrtka iz Arizone koja proizvodi prirodne preparate za njegu tijela i nema sumnje da će dezodoransi po cijeni od 7,99 dolara postati veliki hit.

Dezodoransi u ponudi su potpuno prirodni i dostupni u mirisima: lavanda, citrus, limeta, karanfil ili bez mirisa. Zanimljivo je i to što su dezodoransi nazvani For pits sake! što je zgodna igra riječima u kojoj je izreka "za ime božje" malo preinačena tako da se odnosi na neugodan miris što dolazi iz pazuha.

Korisnici u SAD ovu uslugu mogu koristiti putem web shopa tvrtke, a prijatelj ili poznanik uz dezodorans dobivaju i prikladnu poruku po izboru, bez da se odaje adresa pošiljatelja.

Kupac.hr


2.8. 2012.

Podijeli e-mailomPodijeli na TwitteruPodijeli na Facebooku